25 Temmuz 2012 Çarşamba

12. Yaş Günü




Bugün Fıstıkımın Yaş Günü!

12 yıl önce bugün kendisiyle yüzyüze tanışmıştık :)

Bembeyaz yüzü, siyah saçları, minicik burnu, minicik dudakları ve kara gözleriyle şaşkın ve merak dolu idi sanki bakışları. Bebekler yeni doğduklarında görmüyor derler ama sanki hiç de görmüyor gibi boş değildi bakışları. Bence görüyordu.. Görüyordu ve merak ediyordu hayatı:) 

Evet bugün 12 yaşını dolduruyor Öykü ama bakışlarındaki o merak hiç kaybolmadı. Hayata karşı hep bir merak ve heyecan dolu. Hep coşkulu.

Bu yıl Öykü için epey farklı bir yaş oldu. Çocukluktan yavaşça çıkıp ergenliğe geçiş yaşıydı. O zorlu bluğ çağı dönemini ucundan başlattı yani küçük hanım anlayacağınız. Şimdilik problemsiz ilerliyor diyebilirim. Elbette ufak tefek pek çok zorluk geçiyor ama.. Ama çözülemeyecek, boyumuzu aşan bir problem yaşamadık..

Benim bu yıl çalışmıyor olmam da en çok Öykü hanımın işine yaradı :) Yıllardır yapamadığımız kadar çok birlikte zaman geçiriyoruz. Kış döneminde sabah ona kahvaltı hazırlayıp, okula el sallayarak gönderebildim mesela!! J Akşamları okuldan geldiğinde kapıyı açabildim ve çalıştığım zamanlara göre her akşam çok daha fazla saat birlikte olabildik. Hele şimdi yaz döneminde, her şey çok güzel. Önceki yıllarda birlikte bir hafta tatil yapabilirken, şimdi tüm tatili birlikte geçiriyoruz. Gerçekten harika bir hasret giderme yılı gibi oldu bu ikimiz için de..  

Ayrıca bu yıl Öykü Hanım artık benim kıyafetlerimi de giyiyor! Evet daha dün bit kadarken bugün ben kadar oldu!! Örneğin fotoğraftaki tişört benim tişörtüm:) Bu yıl ona kıyafet almaktan yırtmış oldumJ koca bir dolap seçeneği karşısında kendisi de çok mutlu. Deniz elbiselerim, tişörtlerim, bodylerim hatta bazı şortlarım, hepsi küçük hanımın beğenisine sunulmuş durumda.. :)

Benim tatlı kuzum, güzel prensesim, fıstıkım..

Benim ipek saçlı, yay kaşlı, zeytin gözlü, fındık burunlu, kiraz dudaklı, inci dişli, tatlı dilli, pamuk yanaklı, zeka küpü, akıllı ve güzel kızım..

Bana ara ara soruyorsun, başa dönüp seçme şansın olsa yine beni mi seçerdin yoksa başka bir çocuğu mu diye :)
Ben de diyorum hep: Ben yine seni seçerdim, Ben hep seni seçerdim..
Senin gibi bir kızım olduğu için dünyanın en şanslı ve mutlu annesi benim..
Yaş günün kutlu olsun..
Sağlıklı, mutlu ve şu 501 doğa harikasını gezebileceğin bir hayatın olsun..
Seni Çooooooookkkkk Seviyorum J